IPMA-D certifierad i projektledning

tisdag 24 oktober, 2017

Grattis till Emil Skönvall som just avslutat sin Certifieringskurs i projektledning IPMA-D med att certifiera sig. Kursen påbörjades i juni och tog inklusive certifieringsprocess ca. 5 månader.

Stressfri IPMA-D certifiering

tisdag 5 september, 2017

Christer Vikström gick vår Preparandkurs IPMA-D och certifierade sina kunskaper i projektledning. Kursen påbörjades i december och avslutades med ett fint internationellt erkänt certifikat i augusti.

Framgångsrik IPMA-B certifiering!

fredag 16 juni, 2017

Olof Rosengren på Trafikverket använde sig av vår ”Preparandkurs IPMA-B, på distans”, för att så effektivt som möjligt ta sig igenom certifieringsprocessen som resulterade i ett certifikat som senior projektledare. Processen påbörjades i december och tog 6 månader.

IPMA-D certifiering

lördag 3 juni, 2017

Stephan Lundberg avslutade vår flexibla distanskurs Certifieringskurs i Projektledning IPMA-D med att låta en assessor från Svenskt Projektforum certifiera projektkunskaperna enligt IPMA, International Project Management Association. Stephan påbörjade kursen i oktober och tog sig igenom certifieringskursen och certifieringsprocessen i ett tempo som anpassades till Stephans arbets- och livssituation.

IPMA-D certifiering i projektledning

söndag 14 maj, 2017

Grattis till Marcus Danielsson som avslutade vår flexibla distanskurs Certifieringskurs i Projektledning med att certifiera sig enligt IPMA, International Project Management Association. Marcus påbörjade kursen i januari. Fem månader senare har han grundläggande kunskaper i projektledning som han har låtit certifiera av en kursoberoende part.

Framgångsrik IPMA-B certifiering

torsdag 13 april, 2017

Ett stort grattis till Britt Almqvist som certifierat sig som senior projektledare enligt IPMA. Britt påbörjade certifieringsprocessen redan i maj 2016 genom att anmäla sig till vår Preparandkurs IPMA-B.

Bli diplomerad projektledare!

lördag 8 april, 2017

LC2 startar diplomutbildning till projektledare tillsammans med Folkuniversitetet. Läs mer här.

Projektledarcertifiering enligt IPMA

måndag 27 februari, 2017

Ett stort grattis till Joakim Djerf som har certifierat sin kompetens i projektledning enligt IPMA. Joakim påbörjade sin certifieringsprocess i augusti och erhöll sitt internationellt erkända certifikat 6 månader senare. Joakim använde sig av vår Preparandkurs IPMA-D för att effektivisera processen.

Smidig IPMA-D certifiering

lördag 17 december, 2016

I somras kontaktades vi av Linnea Lööw och Katrin Myrström,  som ville ha hjälp med att förbereda sig inför en projektledarcertifiering enligt IPMA. De tog hjälp av vår flexibla Preparandkurs IPMA-D och 5 månader senare har de nu sitt internationellt erkända certifikat.

Framgångsrik IPMA projektledarcertifiering i Umeå

lördag 12 november, 2016

Fredrik Sjöstedt fick i veckan sitt internationellt erkända bevis på professionella kunskaper i projektledning, grattis! Fredrik tog hjälp av vår flexibla Preparandkurs IPMA-D, som möjliggör studier på distans i egen takt.