Två IPMA-certifierade projektledare!

lördag 14 september, 2019

Ett stort grattis till Nina Dahlin och Kenneth Nilsson, som tog hjälp av vår flexibla Preparandkurs IPMA-C som tryggt och behagligt guidade dem genom certifieringsprocessen.

Framgångsrik IPMA-C certifiering!

torsdag 4 april, 2019

Ett stort grattis till Léni Litgård-Maot på Trafikverket som använt sig av vår Preparandkurs IPMA-C. Léni fick igår ett positivt besked från assessorerna hos Svenskt Projektforum att hon kan titulera sig certifierad projektledare enligt IPMA!

Certifierade projektledare!

fredag 5 oktober, 2018

Ett stort grattis till Marcel Sandaklie som certifierat sina projektkunskaper enligt IPMA-D och Tina Madsén som certifierat sig som senior projektledare, dvs. IPMA-B. Både Marcel och Tina tog hjälp av våra flexibla Preparandkurser mot en IPMA-certifiering.

Certifierad projektledare IPMA-C

måndag 10 september, 2018

Ett stort grattis till Henrik Hallberg som framgångsrikt har certifierat sig som projektledare enligt IPMA på nivå C. Henrik tog hjälp av vår flexibla distansbaserade Preparandkurs IPMA-C. Kursen gav honom en trygg och stressfri certifieringsprocess.

Certifierad som senior Projektledare enligt IPMA

tisdag 22 maj, 2018

Ett stort grattis till Håkan Tellander vid Pensionsmyndigheten ,som har certifierat sig som senior projektledare enligt IPMA nivå B. Håkan tog hjälp av vår Preparandkurs IPMA-B för att tidsoptimera och stressminimera sin väg genom certifieringsprocessen.

Framgångsrik IPMA-D certifiering enligt IKM 4.0

tisdag 23 januari, 2018

Vår distanscoach Robert Langenfeld har förnyat sin certifiering enligt den nya IPMA-standarden ICB 4, som i Sverige har fått namnet Individuell kompetensmodell för projekt-, program- och portföljledning, IKM 4. Läs assessorns fina feedback genom att klicka här! Robert är en av handledarna i våra IPMA Preparand– och Certifieringskurser, som finns på D, C och B-nivå. Så här ser hans certifikat ut, klicka här!

4x IPMA-C certifiering

torsdag 14 december, 2017

Grattis till Anja, Liselott, Thomas och Henrik på SWECO Energuide som certifierat sig som projektledare enligt IPMA level C. I maj vände sig SWECO till LC2 för ett gruppupplägg av vår flexibla distanskurs Preparandkurs IPMA-C. Sju månader senare har vi på ett kostnadseffektivt, arbetsbesparande och mindre stressigt sätt guidat fyra projektledare genom certifieringsprocessen.

Framgångsrik IPMA-C certifiering som projektledare!

onsdag 13 december, 2017

Ett stort grattis till Mia Stam, som certifierat sig som Projektledare enligt IPMA-C, International Project Management Association, Level C. Mia valde att ta stöd av vår flexibla Preparandkurs IPMA-C. Mia påbörjade preparandkursen i juni och avslutade processen i december med workshop och intervju.

IPMA-D certifierad i projektledning

tisdag 24 oktober, 2017

Grattis till Emil Skönvall som just avslutat sin Certifieringskurs i projektledning IPMA-D med att certifiera sig. Kursen påbörjades i juni och tog inklusive certifieringsprocess ca. 5 månader.

Stressfri IPMA-D certifiering

tisdag 5 september, 2017

Christer Vikström gick vår Preparandkurs IPMA-D och certifierade sina kunskaper i projektledning. Kursen påbörjades i december och avslutades med ett fint internationellt erkänt certifikat i augusti.