Hem » Projektledning

Tack för ditt(ert) intresse för våra flexibla kurser i projektledning och verktyg för kompetensutveckling. Flexibel innebär att du själv väljer startdatum, studietakt, tid och plats. Våra flexibla kurser har inga sammankomster eller slutprov som kräver fysisk närvaro. Efter grundkurserna finns det flexibla fortsättningskurser. Du kan t.o.m. förbereda dig på en internationellt erkänd certifiering enligt IPMA eller PMI med våra flexibla utbildningar och verktyg.

Efter anmälan, via anmälningsformuläret, och positiv kreditbedömning är du igång inom någon dag med de flexibla kurserna. Vi har inget tryckt material, dock berättar vi gärna mer om kurserna vid ett bokat telemöte. Gör din intresseanmälan här. Priser är angivna utan moms.


Kurser i projektledning

Grundkurs i projektledning - som distanskurs

Söker du ett flexibelt alternativ till en 2-3 dagars projektkurs, som håller hög kvalitet? I denna utbildning i projektledning bestämmer du själv plats, tempo och tid. En kurscoach följer dig på distans genom kursen.

Läs mer

Grundkurs i projektledning - som e-learning

Grundkurs i projektledning – som e-learning är en prisvärd variant av vår ordinarie distanskurs i projektledning, som vi benämner “Grundkurs i projektledning – som distanskurs”. Skillnaden ligger i den distanscoachning, den extra litteratur och de extra reflektionsfrågor som distanskursen innehåller, men inte e-learning kursen. Webbinnehållet är dock identiskt!

Läs mer

Certifieringskurs i Projektledning IPMA-D - som distanskurs

Kursen ger dig breda kunskaper i projektledning, vägleder dig genom certifieringsprocessen och förbereder dig på certifieringsprovet.

Läs mer

Certifieringskurs i Projektledning PMI-PMP - som distanskurs

Kursen ger dig breda kunskaper i projektledning, vägleder dig genom certifieringsprocessen och förbereder dig på certifieringsprovet. Kursinnehåll är på engelska, då certifiering genomförs på engelska.

Läs mer

Preparandkurs IPMA-D - på distans

Preparandkurs IPMA-D är en förberedande distanskurs inför certifieringen av kunskaperna i projektledning.

Läs mer

Preparandkurs IPMA-C - på distans

Preparandkurs IPMA-C är en förberedande distanskurs inför certifiering som projektledare.

Läs mer

Preparandkurs IPMA-B - på distans

Preparandkurs IPMA-B är en förberedande distanskurs inför certifiering som senior projektledare.

Läs mer

Preparandkurs PMI-PMP - på distans

Preparandkurs PMI-PMP är en förberedande distanskurs inför en certifiering som Project Management Professionell – PMP. PMP är den certifiering som internationellt har flest certifierade projektledare. I Sverige finns 1 600 PMP:er. 2011 certifierade sig 250 PMP:er i Sverige. Idag finns det över 350 000 personer runt om i världen som innehar någon av PMI’s certifieringar.

Läs mer

Fortsättningskurs i projektledning - som e-learning

Om du efter vår “Grundkurs i projektlednig” vill utveckla dina kunskaper i projektledning, eller på ett flexibelt sätt vill läsa en avancerad kurs i projektledning som ger dig PDU-poäng, då är detta en intressant kurs för dig. Kursinnehållet är på engelska.

Läs mer

Projektledarskap - som e-learning

Denna e-kurs ger dig grundläggande kunskaper i ledarskap, mötesteknik, time management och förhandlingsteknik. Den innehåller dessutom 15 videobaserade fallstudier, som gör det möjligt att uppleva realistiska problemsituationer, och hur du skall hantera dessa. Uppskattad kurstid är 12 timmar. Kursen är tillgänglig 2 månader efter distribution av accessdata. Kursen ger 12 PDUs. Kursinnehållet är på engelska.

Läs mer

Verktyg för kompetensutveckling i projektledning

Preparandsimulatorn X-AM IPMA - IKM

Vill du snabbt repetera dina teoretiska kunskaper i projektledning och känna dig trygg med dina projektkunskaper inför certifieringsprovet? Då är detta verktyget du behöver.

Läs mer

Preparandsimulatorn X-AM PMP 6th

Vill du snabbt repetera dina teoretiska kunskaper i projektledning och känna dig trygg med dina projektkunskaper inför certifieringsprovet? Då är detta verktyget du behöver.

Läs mer

Projekt-Simulatorn SimulTrainTM

* Anser du att learning-by-doing och upplevelsebaserat lärande är en effektiv väg till kunskap?
* Inser du svårigheten med att genomföra ett traditionellt rollspel med projektledningens många aspekter?
* Vill du att kursdeltagarna avslutar sin utbildning med att praktisera sina teoretiska kunskaper i projektledning i en riskfri miljö?
* Söker du en metod för att träna projektledningens beteendekompetens?
* Vill du att kursdeltagarna lär sig projektledning på ett roligt sätt?

Läs mer