Hem » Projektledning » Preparandkurs PMI-PMP – på distans

Preparandkurs PMI-PMP – på distans

Preparandkurs PMI-PMP är en förberedande distanskurs inför en certifiering som Project Management Professionell – PMP. PMP är den certifiering som internationellt har flest certifierade projektledare. I Sverige finns 1 600 PMP:er. 2011 certifierade sig 250 PMP:er i Sverige. Idag finns det över 350 000 personer runt om i världen som innehar någon av PMI’s certifieringar.

Kursmål

Att effektivt och tryggt ta dig igenom certifieringsprocessen och framgångsrik certifiering som Project Management Professional enligt Project Management Institute, PMI.

Kursinnehåll

  • Genomgång av certifieringsprocessen
  • Utveckling av personlig studieplan
  • Ansökan till PMP certifiering med kartläggning av formell kompetens och erfarenhet
  • Anmälan till certifieringsprov
  • Litteraturstudier
  • Provförberedelser med preparandsimulatorn X-AM PMP

Genomförande

Under kursen har du en personlig PMP-certifierad kurscoach. Tillsammans arbetar ni fram en studieplan som passar din arbets- och livssituation. Provförberedelser sker genom litteraturstudier och arbete med den webb-baserade Preparandsimulatorn X-AM PMP. Simulatorn visar tydligt din kunskapsutveckling och indikerar när du är väl förberedd på certifieringsprovet. Din distanscoach följer hela tiden dina förberedelser och hjälper dig att optimera vägen fram till certifikatet.

Målgrupp & förkunskaper

Kursen riktar sig till erfarna projektledare som uppfyller kraven för att få certifiera sig som PMP, och som under flexibla och effektiva former, med personlig handledning, vill förbereda sig på en projektledarcertifiering enligt PMI-PMP. Du har redan aktuella teoretiska kunskaper i projektledning, och minst 15h utbildning i projektledning.

Övrigt

  • Om du saknar aktuella teoretiska kunskaper i projektledning rekommenderar vi vår Certifieringskurs i Projektledning PMI-PMP.
  • 20 contact hours, 20 PDU-poäng efter certifiering
  • Anmälan till och betalning av certifiering görs av kursdeltagaren.
  • Certifieringsavgift USD 555 tillkommer.
Prova på här Anmäl dig här Kontakta mig

Recensioner och erkännanden

Jag var effektiv och kände mig trygg!
Två böcker ingick varav den ena var den bästa jag stött på i detta ämne (Tonnquist). Den andra var inte lika strukturerad. Vi testtillfället märktes det tydligt vilka som haft handledning och jobbat med testverktyget. Ett par av oss var klara efter någon timme samtidigt som några andra verkade rejält förvirrade och redan i tidsnöd. Att göra självutvärderingarna helt själv utan feedback hade jag inte velat sett så här i efterhand. Nu gick det ganska smidigt, men utan instruktioner hade det varit en rejäl uppförsbacke.

Se fler recensioner på Utbildning.se

LC2 Grundkurs i Projektledning

Kursfakta

Längd: Ca. 20 + 300 timmar under 3-4 mån.
Startdatum: Flexibelt
Slutdatum: Flexibelt
Kursdagar: Flexibelt
Ort: Distans
Pris: 12 700 kr ex moms

I priset ingår:
1 års kursaccess
Personlig vägledning på distans
Preparandsimulatorn X-AM PMP
Kurslitteratur

Kurslitteratur:
PMBOK Guide, 6th Edition, PMI
PMP® Exam Prep, 9th Edition, Rita Mulcahy

Språk: Sve, Eng

Kontaktperson:
Robert Langenfeld
Tel: 0730-76 90 56