tisdag 16 juli
tisdag 16 juli

Om LC²

Det flexibla alternativet

LC² vill genom flexibla metoder för lärande, pedagogisk kompetens och kontinuerlig utveckling bidra till att organisationer och individer förverkligar sin fulla potential. Våra uppdragsgivare är företag, utbildningsorganisationer och individer.

Vi erbjuder flexibla kurser och verktyg för kompetensutveckling i projektledning och ledarskap. Vi är certifierade utbildare i UL -Utvecklande Ledarskap, Försvarsmaktens ledarskapsmodell sedan 2003 , CTT (Cultural Transformation Tool), ett verktyg för att mäta och arbeta med värderingar i organisationer och GDQ (Group Development Questionnaire), ett evidensbaserat och kraftfullt testverktyg för att utveckla grupper utifrån deras egna förutsättningar. Vi kundanpassar, tar fram och genomför blended-learning koncept som utvecklar projektledare och projektmedarbetare på ett effektivt sätt. Vi guidar projektledare genom IPMA:s och PMI:s certifieringsprocesser.

Genom coaching optimerar vi våra kunders individuella utveckling.

LC² arbetar projektorienterat i nätverk med andra företag, konsulter och coacher. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med likasinnade och kompletterande människor och organisationer.

Vi samarbetar idag bl.a. med följande företag, organisationer, konsulter och coacher:

Folkuniversitetet Göteborg

STS

Utbildning.se

Kontakta oss om du har frågor

Recensioner och erkännanden

Ger en bra plattform att bygga på!
En bra grundutbildning som ger en inblick i de områden och aktiviteter som bör finnas med i ett projekt. Tydligt och pedagogiskt, sjyssta exempel och övningar och en del bra dokumentmallar att arbeta vidare med


Se fler recensioner på Utbildning.se

LC2 Grundkurs i Projektledning

Certifierade

UL

Certifierade

CTT

Certifierade

GDQ