måndag 17 juni
måndag 17 juni

Coaching

Vad är egentligen coaching?

Professionell coaching är mer än en modefluga. Det är ett effektivt sätt för individer och grupper att utvecklas och nå resultat.

Coaching handlar om att stödja, utmana, inspirera och vägleda människor så att de kan utvecklas snabbare och i rätt riktning. Detta gäller både individer och grupper. Coaching är ett samarbete som fokuserar på att klienten arbetar mot sina egna definierade visioner och mål med stöd från en professionell coach. Genom att öppna upp möjligheter, främja eget ansvar, undanröja hinder, ge stöd och fokus samt skapa resultat når klienterna sina mål snabbare och effektivare. Detta sker genom dialog, reflektion och handlande. Coaching främjar också personlig utveckling, skapar medvetenhet och ansvarstagande samt ger klienten struktur, stöd och återkoppling.

Coachingprogram

Våra program vänder sig till såväl företag som privatpersoner. Kontakta oss för att skräddarsy ett program och för prisuppgifter.

Vi erbjuder coaching inom följande områden:

  • Executive coaching – coaching för personer i ledande position i sina roller som chefer och ledare.
  • Karriärcoaching – coaching för personer som vill vidareutvecklas i sina karriärer eller som funderar på att byta karriär.

Recensioner och erkännanden

Ger en bra plattform att bygga på!
En bra grundutbildning som ger en inblick i de områden och aktiviteter som bör finnas med i ett projekt. Tydligt och pedagogiskt, sjyssta exempel och övningar och en del bra dokumentmallar att arbeta vidare med


Se fler recensioner på Utbildning.se

LC2 Grundkurs i Projektledning

Certifierade

UL

Certifierade

CTT

Certifierade

GDQ