Certifiering IPMA-D

torsdag 20 augusti, 2020

Ett stort grattis till Vera Silva hos ÅF som har certifierat sina kunskaper i projektledning enligt IPMA. Vera började med vår grundkurs och fortsatte sedan med vår preparandkurs IPMA-D.

Certifierad Projektledare IPMA-C

torsdag 28 maj, 2020

Ett stort grattis till Henrik Wikström som tog hjälp av vår Preparandkurs IPMA-C och numera kan titulera sig certifierad projektledare. Henrik stöttades av vår distanscoach Marie som själv genomgår en re-certifieringsprocess just nu.

Framgångsrik IPMA-D certifiering

onsdag 4 mars, 2020

Ett stort grattis till Patrik Strömberg som gick vår certifieringskurs i projektledning och nu har certifierat sina kunskaper i projektledning enligt IPMA.

Framgångsrik IPMA-D certifiering

söndag 22 december, 2019

Ett stort grattis till Guillermo Apparicio hos Svenska Kraftnät som certifierade sina kunskaper i projektledning enligt IPMA-D efter att tagit hjälp av vår flexibla Preparandkurs IPMA-D.

Två IPMA-certifierade projektledare!

lördag 14 september, 2019

Ett stort grattis till Nina Dahlin och Kenneth Nilsson, som tog hjälp av vår flexibla Preparandkurs IPMA-C som tryggt och behagligt guidade dem genom certifieringsprocessen.

Framgångsrik IPMA-C certifiering!

torsdag 4 april, 2019

Ett stort grattis till Léni Litgård-Maot på Trafikverket som använt sig av vår Preparandkurs IPMA-C. Léni fick igår ett positivt besked från assessorerna hos Svenskt Projektforum att hon kan titulera sig certifierad projektledare enligt IPMA!

Certifierade projektledare!

fredag 5 oktober, 2018

Ett stort grattis till Marcel Sandaklie som certifierat sina projektkunskaper enligt IPMA-D och Tina Madsén som certifierat sig som senior projektledare, dvs. IPMA-B. Både Marcel och Tina tog hjälp av våra flexibla Preparandkurser mot en IPMA-certifiering.

Certifierad projektledare IPMA-C

måndag 10 september, 2018

Ett stort grattis till Henrik Hallberg som framgångsrikt har certifierat sig som projektledare enligt IPMA på nivå C. Henrik tog hjälp av vår flexibla distansbaserade Preparandkurs IPMA-C. Kursen gav honom en trygg och stressfri certifieringsprocess.

Certifierad som senior Projektledare enligt IPMA

tisdag 22 maj, 2018

Ett stort grattis till Håkan Tellander vid Pensionsmyndigheten ,som har certifierat sig som senior projektledare enligt IPMA nivå B. Håkan tog hjälp av vår Preparandkurs IPMA-B för att tidsoptimera och stressminimera sin väg genom certifieringsprocessen.

Framgångsrik IPMA-D certifiering enligt IKM 4.0

tisdag 23 januari, 2018

Vår distanscoach Robert Langenfeld har förnyat sin certifiering enligt den nya IPMA-standarden ICB 4, som i Sverige har fått namnet Individuell kompetensmodell för projekt-, program- och portföljledning, IKM 4. Läs assessorns fina feedback genom att klicka här! Robert är en av handledarna i våra IPMA Preparand– och Certifieringskurser, som finns på D, C och B-nivå. Så här ser hans certifikat ut, klicka här!